top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Scrisoare catre….voi toti cei speciali

Suntem ceea ce ni se permite sa fim dar si ce alegem. Am scris ce ni se permite pentru ca din pacate asta e situatia in societatea de azi. Aparentele in genere guverneaza. Cu aceste aparente avem fiecare dintre noi de luptat, iar cei carora viata ne-a dat o dizabilitate avem mai multe de infruntat. De ce? Pentru ca trebuie sa gasim echilibrul interior si puterea de a merge mai departe si a nu ne pune mereu intrebarea “de ce?”, pentru a nu fi guvernati de frustrare si tristete. Cred ca ar trebui sa ne gandim mai des la ce putem face. Sa ne gasim talantul harazit de Sus.

E greu stiu. Mai ales atunci cand ne lovim de priviri superioare sau replici taioase. Sa nu uitam, totusi, ca avem puterea de a cladi respectul celor din jurul nostru. Putem fi arhitectii propriului destin. Viata are trepte care odata urcate ne vor ajuta a creste si cred cu tarie ca atunci vom putea beneficia de respectul cuvenit. Respect ce ne va fi daruit daca vom arata ca vrem sa ne depasim barierele. E daca vreti ca o recastigare a fiintei noastre si o repunere in valoare a talantului.

Atunci cand cei de langa fiecare dintre noi vad ca vrem doar sa putem fi asa cum Dumnezeu a hotarat fara a ne cufunda intr-o continua stare de tristete, atunci ne vor percepe ca pe oricare om uneori drept ca un stejar, alteori cu genunchii indoiti in rugaciune, capabili de a crea, a darui din inima. Adevarata comoara salasuieste acolo, in suflet. Daca am avea mai mult curaj sa ne lasam descoperiti ne-ar fi poate mai bine. Daca in anii trecuti foloseam ca indemn catre cei de langa noi sa se opreasca sa ne cunoasca acum zic pur si simplu ca si noi trebuie sa ne lasam descoperiti. Sa dam trecutului sau poate chiar prezentului iertare si viitorului sa ii aratam cu modestie si bunatate, calitati ale filiatiei Divine, cine suntem cu adevarat.

Cu indrumare de Sus si incredere putem darama zidurile ridicate poate si de noi.

Noi avem timp liber mult mai mult. Impus nu ales. Dar din punctul meu de vedere, desi poate parea o naivitate, e o binecuvantare. Atunci cand secundele, minutele,orele sunt nevirusate de acel program fix avem posibilitatea sa ne cunoastem sufletul cu adevarat si sa ne definim ca individualitati.

Asa ca, va indemn sa nu ne inchidem in noi ci sa iesim in evidenta cu talantul.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Copilaria

Copilaria e  acel taram de libertate suprema. Acolo nu exista bariere.  Poate intra oricine din acest cosmos. Nu e nevoie decat de un zambet curcubeu, de voie buna si lipsa de rautate. In taramul copi

Ea

bottom of page