top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Prinţesa călătoare, de pe bobul de mazăre

Sunt momente în care, sinceră să fiu, aş pleca hai hui doar cu visuri şi ganduri bune în buzunarul inimii. Mai ales vara. Dacă în dicţionar s-ar pune şi poze alături de cuvintele călător şi vizitator ar putea fi pusă liniştit poza subsemnatei. Aşa mă detaşez de tot ce se adună în timp în minte şi suflet.

Ador să vizitez locuri noi. Dar trebuie să recunosc că sunt cam puţin rezistentă la mersul pe jos. Asta e marea mea nemulţumire. Când mi-e lumea mai dragă, picioarele mele spun stop joc. Vrem pauză. Şi uite aşa prinţesa grupului rămâne în urmă. Ai mei dragi şi drăguţi nu comentau niciodată nimic. Nici nu era nevoie . O făceam eu în locul lor: “Hai prinţesa de pe bobul de mazăre. Trebuia să pleci cu o oră înainte şi poate aşa ajungeai şi tu la locul cu pricina odată cu ceilalţi. Dăcă erai pe munte hibernai aici. Noroc că eşti în oraş.”

Îmi aduc aminte de anul trecut când am plecat la Alba Iulia să vizităm Cetatea. Eram super încântată de idee. Dar în acelaşi timp şi un pic supărată pentru că ştiam , iar o sa strig pauză exact când era excursia în toi. Nu am o problemă cu statul în picioare. Paradoxal , nu.? Doar cu mersul pe jos pe distanţe lungi.

Am ajuns acolo şi deja mă  gândeam cum să îmi dozez efortul ca să nu încetinesc ritmul tuturor. Când deodată aud glasul unui prieten strigându-mă: ” Prinţesă caleaşca te aşteaptă. ”

M-am întors mirată. La picioarele mele afla un pachet nu prea mare, pe care scria frumos . “Pentru a noastră prinţesă.. şi din drag pentru noi!”. Am deschis pachetul nedumerită. Zăpăciţii mei ştiau că eu nu am habar să merg pe role. Aşa că,  ceva  de genul asta nu putea fi. Si am dat cu ochii de un


Acum trebuie să vă spun că visam de ceva vreme la el. Dar în secret. Sau cel puţin aşa credeam eu. Se pare că aveam printre noi un paranormal. Vă mărturisesc că m-am bucurat ca un copil mic. M-am urcat pe el si dădeam ture de ziceai că sunt la circuit de formula 1.

Am pornit să vizităm Cetatea. Ghici cine era în faţă? Daaaa, eu prinţesa de pe bobul de mazăre. La masă am întrebat cum de au ştiut de visul meu secret. La care, prietenul meu a răspuns nonşalant:” Nu am ştiut, dar eu unul mă şi vedeam aşteptându-te iar cu urechile alungite de foame. Şi m-am gandit să caut o soluţie. Uite aşa, în miez de noapte bântuiam netul. Am dat de cei de la Depozit Online.ro.


logo

Când am văzut categoria skateboard electric, am strigat precum Arhimede….Evrika! Mai aveam un pic şi ţopăiam prin casă în miez de noapte. Am şi trimis mail de mulţumire celor de la Depozit Online, pentru că au adăugat în oferta lor aceste skateboard-uri. Ne-a pufnit râsul pe toţi! Nu sunt genul care să se supere aşa uşor, aşa că râdeam şi eu cu gura până la urechi. Am pus mâna pe tabletă şi am intrat şi eu pe Depozit Online.ro, ca să mai comand încă un skateboard electric. Nu se ştie niciodată când voi avea nevoie de încă unul ca să mă plimb alături de o persoană dragă, prin oraşele ţării. Chiar am rămas uimită de oferta disponibilă ! De la materiale de construcţii, armături, plăci izolante, scule electrice, şi până la biciclete, obiecte pentru champing, şezlong-uri şi jucării pentru cei mici, toate la preţuri foarte faine.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Descriere de suflet

Simt ca in fiecare respiratie e un gand repetat in ascunsul tacerii. Mi-e emotie in  fiecare celula.  Iau in palme speranta si o alipesc de suflet. Sunt poate clipe in care mi-e ascuns zambetul in tre

Imi fug cuvintele.

Imi fug cuvintele. Se ascund in falduri de ganduri ferecate undeva in spatele trairilor. Nu vor sa se aseze in linistea foii albe. Se tem sa isi elibereze freamatul, sa nu tulbure prea adanc sufletul.

bottom of page