top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

O zi de miercuri si ale sale ganduri

Fiecare zi e o calatorie intr-un labirint  cu pasi mai mult sau mai putin siguri. Alegem cate o alee,rational, crezand ca e strict alegerea noastra. Dar de fapt, e hazard.   E un mesaj venit de acolo de sus, din imparatia de dincolo de nori. Un mesaj care poate contine mai multe mesaje inserate in el. Sunt momente in care ele ne apar clar, scrise in filigran in minte si suflet.

447710918_a404fb2a01

Sunt zile in care ne e greu sa avem in noi insine acea acceptare  de care e nevoie ca sa  putem cu adevarat gasi cheia de care avem nevoie pentru a ne deschide cu adevarat drumul vietii.

Ne dam poate seama ca in aceasta calatorie trebuie sa ne redescoperim, sa ne reinventam., sa ne recompunem sufletul farama cu farama. Sa ajungem fluturi superbi pe o floare  in prima luni din vara. Sa ne refuzam acea pornire spre un vedetism ieftin. E mai bine sa fii un anonim care lasa semne bune pe acolo pe unde trece. Sa ne uitam in noi si nu la ceea ce au ceilati.

E greu sa zambim mereu. Poate nu e nici necesar.  Dar e necesar sa fim curati la suflet.

*

Poveste scrisa si pentru jocul gazduit pe Cartim Blog.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Copilaria

Copilaria e  acel taram de libertate suprema. Acolo nu exista bariere.  Poate intra oricine din acest cosmos. Nu e nevoie decat de un zambet curcubeu, de voie buna si lipsa de rautate. In taramul copi

Ea

bottom of page