top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Luptaţi pentru visurile voastre.

banner

“Cum se transformă un vis în realitate? Prin ambiţie, determinare, multă muncă şi grijă. Da, de un vis trebuie să ai multă grijă. Să nu îi dai drumul orice ar fi. Să alergi împreună cu el până prinde aripi. Vin momente în care oboseşti şi simţi că e prea mult. Că nu mai poţi. E normal să fie aşa. Dar  în acelaşi timp îţi găseşti puterea de a merge mai departe. De a trece peste orice obstacol pe care viaţa ţi-l poate scoate în cale.

Cu fiecare zi care trece, fiecare dintre voi este un pic mai aproape de a-şi vedea visul zburând spre realitate. Aduceţi-vă aminte că ficare clipă de luptă, pe care aţi transformat-o în victorie, a făcut posibilă ziua de azi.  Totul se întâmplă cu un motiv în viaţă. Aduceţi în prim plan ambiţia şi mai ales abilitatea. Abilitatea de a trece bariere reale, de a vă bucura de tot ce vă inconjoară în ciuda dizabilităţii. Voi ne arătaţi zilnic că în vocabularul nostru uzual nu ar trebui să existe “nu pot”.

Luptaţi pentru voi şi pentru toţi cei care au nevoie de o încurajare, de speranţă. Când vă este greu aduceţi-vă aminte de fiecare minut în care aţi visat şi mai ales de toate orele de muncă pe care le-aţi depus ca să ajungeţi aici. Luptaţi pentru visurile voastre.

Pentru mine, oameni frumoşi şi ambiţioşi, sunteţi deja campioni. Campionii vieţii. “

Acesta ar fi mesajul meu pentru echipa paralimpica a României prezentă la Jocurile paralimpice de la Rio 2016.

Aceşti învingători îşi pot vedea visurile devenind realitate la Rio datorită susţinerii celor de la Olympus.

Olympus susține pentru a doua oară consecutiv sportivii care vor participa la Jocurile Paralimpice de la Rio și va direcționa către Comitetul Paralimpic 50 de bani pentru fiecare sticlă promoțională de lapte de consum Olympus cumpărată .

Prin intermediul campaniei “Sustinem adevaratii invingatori”, Olympus are ca obiectiv creșterea gradului de conștientizare a mișcării paralimpice din România, oferind sportivilor cu dizabilități o expunere care să le asigure un nivel de notorietate crescut, comparabil cu cel al sportivilor fără dizabilități. În perioada iulie – septembrie, Olympus direcționează Comitetului Național Paralimpic câte 50 de bani pentru fiecare sticlă promoțională de lapte de consum Olympus (1,5% și 3,5% grăsime) cumpărată.

Haideţi să susţinem adevăraţii învingători. E simplu şi normal,cred eu.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Descriere de suflet

Simt ca in fiecare respiratie e un gand repetat in ascunsul tacerii. Mi-e emotie in  fiecare celula.  Iau in palme speranta si o alipesc de suflet. Sunt poate clipe in care mi-e ascuns zambetul in tre

Imi fug cuvintele.

Imi fug cuvintele. Se ascund in falduri de ganduri ferecate undeva in spatele trairilor. Nu vor sa se aseze in linistea foii albe. Se tem sa isi elibereze freamatul, sa nu tulbure prea adanc sufletul.

bottom of page