top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Ganduri de indragostit

“Ploaia acestor zile  avea  gust de lacrima. Sarat. Se izbea violent de sol ca si cum socot eu  vroia sa muste din el. Cu lacomie.

Asa cum tacerea din noi ne sfasaia partea stanga si rupea bucati de inima, pe care asa cum erau, scrijelite cu cuvinte nespuse,le facea sul si le ascundea ca un fur in scorbura stiuta numai de el. Apoi le scoatea cand aveam impresia ca nu mai era tacere. Si era siaj in noi iar.  Ne aminteam de noi iar si iar. Sarabanda pe care o cantam durea. Avea prea mult dor in ea.

Ne-am cautat si printre lacrimi ne-am regasit. Iubirea ne e  acum streasina si acoperamant ca un sal ce ne apara de ploaia din noi. . Luam bucatile din sul si le relipim prin iubire.  Ne recitim din scoarte  in scoarte cartile iubirii noastre. In tacerea vorbelor, dar cu  muzica inimii ne recladim sufletele  ce ne devin stative pe care se sprijina Cerul.

Acum noi muscam din iubire ca un copil ce mananca scovergi. Si sufletul ne infloreste si totul prinde viata langa noi. Inimile noastre redevin una . ”

Asa gandea un tanar indragostit cu ochii mari si luminosi in timp ce isi privea iubita ce ii zambea tainic.

Aceasta e cea de a doua duzina , pe care mi-au inspirat-o cuvintele jocului de sapatmana aceasta propuse de Carmen.

Pentru mai multe ganduri si creatii reusite va invit sa citit textele gazduite in tabel de catre Eddie

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Copilaria

Copilaria e  acel taram de libertate suprema. Acolo nu exista bariere.  Poate intra oricine din acest cosmos. Nu e nevoie decat de un zambet curcubeu, de voie buna si lipsa de rautate. In taramul copi

Ea

bottom of page