top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Duzina de cuvinte -Comori

Cuvintele imi tac ascunse in adancuri.  Lasa doar gandurile sa se avante spre infinit, cautand acel cer netulburat de furtuni si ploi.

Le spun sa aseze pe catargul acelui vapor numit atat de simplu iubire.  si sa se lase purtate pe mare. Care mare?. Cea a sufletului. Fiecare suflet de om e o mare.  O mare de sentimente, de trairi. sunt zile in care e  agitata, alteori calma ca un suflet de copil.  Un copil ce crede cu toata puterea ca oamenii nu doar par, ci sunt buni. Sunt comori ce asteapta doar o scanteie sa se aprinda pentru a lumina si a incalzi in jur,asa cum un carbune pus langa alti carbuni, incalzeste zile si seri de iarna pline de povesti…”

“Sa nu  iti mai taca cuvintele ci sa vorbeasca lumii ca sa fie scanteia  pentru ca acea comoara sa fie luminata.” Asa mi-a soptit sufletul iar eu am zambit simtind atingerea Lui.

Alte comori gasiti in povesti spuse de oameni talentati in jocul cu 12 cuvinte

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Copilaria

Copilaria e  acel taram de libertate suprema. Acolo nu exista bariere.  Poate intra oricine din acest cosmos. Nu e nevoie decat de un zambet curcubeu, de voie buna si lipsa de rautate. In taramul copi

Ea

bottom of page