top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Colegi

Suntem colegi de calatorie pe acest pamant.

Fiecare zi e inca o fila adaugata in jurnalul aventurii numita viata. Pasim umar la umar, suflet langa suflet, uneori timizi, alteori indrazneti, luand in considerare totul pentru a nu ne rataci calea.

Ne punem armura formata din dragoste de oameni, consideratie,respect fata de semenii nostri  si continuam sa fiintam asternand pe foile jurnalului intamplari,asa cum un scrib isi asterne povestile spre nemurire Imbracand aceasta armura ne pastram sufletul sanatos. Ne lasam calauziti de credinta intocmai ca exploratorii de soare si stele. Si mergem mai departe, desi sunt clipe cand poate  ne e greu sa o facem si suferim la orice modificare brusca a ceea ce stiam sau credeam ca vom gasi pe drum. Din fericire apar oameni datatoari de sperante si vitalitate ce ne arata ca se poate zambi  chiar si atunci cand afara si in suflet ploua ca  dintr-o teava sparta. Ne regasim resurse(le )pe care le credeam pierdute undeva, intr-un moment al calatoriei, vazand ca alaturi de oameni e mai usor sa descoperi noi si noi variante bune  a ceea ce poate fi si a ceea ce putem fi.

Suntem colegi de Viata.  Zambim, speram, daruim, ne sprijinim  si iubim, suflet langa suflet, umar langa umar. 

Text ionspirat de cuvintele propuse in cadrul  jocului cu 12 cuvinte

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Copilaria

Copilaria e  acel taram de libertate suprema. Acolo nu exista bariere.  Poate intra oricine din acest cosmos. Nu e nevoie decat de un zambet curcubeu, de voie buna si lipsa de rautate. In taramul copi

Ea

bottom of page