top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Nu conteaza.

(Jurnal de suflet, Medeea)

Nu conteaza ca afara e nor,daca la tine in viata aproape totul e perfect. Nu mai conteaza ca azi un oarecare te priveste inciudat, plin de invidie , daca ai langa tine oameni a caror privire o simti ca pe o imbratisare, ca pe acel Acasa al sufletului tau.

Nu conteaza daca cineva iti respinge mana, atat timp cat cei care conteaza sunt acolo sa te sprijine, sa te prinda de mana si sa te stranga in brate, sa te ocroteasca de furtuni atunci cand viata te smulge din starea de bine si te arunca in valurile nelinistii.

Nu conteaza ca unii iti raspund cu tacere, daca auzi vocile celor care stii ca te iubesc orice ar fi. Daca poti sa le asculti cu adevarat, iti dai seama ca pana si in cel mai banal cuvant spus de cei dragi e ascuns" imi pasa, sunt aici "

Nu conteaza ca uneori iti e sufletul ciobit de si din rautatea unora, daca stii ca undeva in lume exista farurile tale calauzitoare si cuvinte care se vor aseza ca plasturi de iubire in locul in care sufletul a pierdut o farima.

Nu conteaza nimic din toate acestea daca tu stii care e lumea ta, cine conteaza, cui ii pasa de tine, cine esti tu, ce poti face si mai ales ce poti darui.

Restul sunt doar intamplari.

33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

La multi ani!

Azi imi rasfoiesc amintirile si imi apare chipul tau zambitor. Azi imi e cald in suflet si bine pentru ca esti in el. Soptesc simplu multumesc Doamne. Multumesc ca ai grija de el si te rog sa ii fie b

Oameni familie

Sufletul are nevoie de momente in care sa respire senin si sa viseze alaturi de oameni dragi. Sa sopteasca in dialog cu Cel de Sus, sa rada, ca mai apoi sa se reintoarca in locasul de ruga sa multumea

Oamenii din viata noastra

Viata are felul ei de a ne surprinde, de a ne pune alaturi oameni cu suflet atat de plin de culoare si frumos incat ne intrebam unde au fost pana acum si ce am facut sa ii meritam. In tumultul acesta

bottom of page