top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Lumina apei vii din noi

Actualizată în: 14 apr. 2023

O floare e un spectacol atunci cand prinde viata si culorile ei ne bucura sufletul. Ca sa ajunga printesa locului are nevoie de grija, iubire,. Omul e la fel. Ca sa infloreasca in toata frumusetea lui are nevoie de iubire si grija. Desi, poate parea fortat,  fiecare dintre noi suntem gradinarii celor cu care ne intalnim. Prin gesturile noastre picuram apa la radacina omului de langa noi. Picatura de apa poate fi apa  vie pentru acel om.Apa care face ca samanta sadita printr-un cuvant poate rodi si astfel omul poate inflori si deveni roada perfecta care isi ¨imprastie¨lumina si ajuta la rodirea sufletelor  celorlalti.

Sunt situatii in care ne lovim de ziduri sau terenuri aride. Prin perseverenta, rabdare si dragoste aceste ziduri pot cadea  si pamantul arid poate deveni roditor.

Cand cotidianul ne acapareaza, sufletul trece prin diferite stari inoculate de griji, cerinte. Uitam uneori de el. Si samanta cea roditoare e sufocata de aceste griji si cerinte. Atunci avem nevoie de un moment de reintoarcere  spre noi atisul tesut de ceea ce e in jurul nostru. si sa indepartam hatisul tesut de intamplarile, grijile si cerintele din jurul nostru. Daca e prea greu, avem tendinta sa renuntam si acela e momentul in care avem nevoie de sprijinul celor ce ne sunt dragi.

Aceste randuri sunt idei izvorate din randuri Sfinte citite cu sufletul. Cred cu tarie ca suntem influenta pentru cei din jur la fel de mult cat suntem sprijin.

Sa aveti o zi in care sa va bucurati de tot ce e frumos si sa daruiti dragoste, rabdare si multa grija celor din jur.

Ce titlu credeti ca s-ar potrivi acestor randuri?

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Fila noua

Azi, la povestea pasiilor facuti in acesta lume, care de multe ori imi pare un parc mare in care ne intalnim intamplator sau nu,se mai adauga o fila. Ridic ochii spre cer si ii spun Tatei ca ii multum

Suflete ce faci?

Suflete ce mai faci? Ti-e senin cerul sau norii ti-l razbat? Sunt zile in care ti-e greu, stiu. Lasa-ti faramele sa se umple de ceea ce natura iti ofera. Inspira picurii primaverii si lasa-i sa te bin

5 ani.

bottom of page