top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Ginduri pentru o persoana draga

Privea pe geam melancolica si se juca cu o pietricica mica alba. Era pietricica pe care o pastra la loc de cinste.  De cite ori o vedea, ii fugea gindul la el. La varul ei.  La ziua cind si-au luat la revedere de la un loc drag si de la o perioada cind el era copil si ea avea vreo 19 ani.. Si si-au luat cite o pietricica care sa le aduca aminte de ziua aceea si acum simtea ca ii si apropia, mai mult.

Azi ar fi vrut sa ii fie aproape si sa ii spuna tot ceea ce sufletului ei ii soptea. Dar erau mii de kilometrii intre ei. Pe care ii mai topeau prin conversatii lungi. Asa cum nu prea au avut cind erau aproape.

Acum zimbea amintindu-si aventura pregatirii pentru liceu. Cite risete ii smulgea prin felul lui de a fi si  de cite ori il lasa sa creada ca a pacalit-o,  cum se enerva pina ii vedea mutrita jucausa.

Timpul a trecut si a devenit un tinar plin de empatie. El cel care i-a doborit barierele ei mentale . Alaturi de sotia lui. A facut-o sa inteleaga ca a folosi un scaun rulant e normal. De fapt a facut-o sa isi accepte limitarile fizice .

Dupa, viata a decis sa deschida o usa noua pentru el si sotia lui. Si au intervenit mii de km intre ei. Ziua aceea a fost o zi grea ,pentru Champ, cum ii spunea el. Ar fi vrut sa il faca sa ramina. Dar stia ca era egoista si oricum in anul acela, devenise mult prea sensibila. Era anul in care viata ii daduse emotii puternice legate de doi oameni dragi.

Isi inghitise toate sentimentele si desi stia ca o citea ca pe o carte deschisa  spera sa fi reusit. Si uite asa tot el o convise sa isi puna internet sa poata tine legatura.

Zimbi cind isi aduse aminte de toata aventura cu interntul iar acum Champ ii spune multumesc . Pentru ca asa a fost si e mai aproape de el. Si a cunoscut oameni frumosi ce acum sunt parte din zilele ei.

Acum ,peste ani,sunt mai apropiati ca niciodata. Sau asa simte ea.Se redescopera mult mai profunzi si mai ales  mai maturi.Si au conversatii lungi pe toate temele posibile.

E un om mare acum. Asezat la casa lui si fericit. E o persoana modesta, desi ar avea motive de mindrie si un om frumos la suflet.Sigur va fi un tata perfect, pentru ca are multa iubire de daruit si are darul de a fauri momente speciale.

Champ , auzea si acum vorbele lui de acum multi ani dintr-o seara de vara :”Tu esti o luptatoare si o sa fii bine. Esti the Champ Trebuie sa crezi asta. Eu stiu asta”

Dupa calatoria pe drumul amintirilor, Champ se indrepta catre telefon si forma numarul varutului cum ii zicea ea. Sa ii ureze tot ce sufletului ei ii soptea. ” La multi ani!Sa fii fericit,sanatos si la fel de frumos la suflet. Sa iti fie viata o melodie frumoasa. Sa te bucuri de fiecare moment pe care il traiesti. Sa iti aduci aminte cum e sa te joci,  Si multumesc. ”

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Fila noua

Azi, la povestea pasiilor facuti in acesta lume, care de multe ori imi pare un parc mare in care ne intalnim intamplator sau nu,se mai adauga o fila. Ridic ochii spre cer si ii spun Tatei ca ii multum

Suflete ce faci?

Suflete ce mai faci? Ti-e senin cerul sau norii ti-l razbat? Sunt zile in care ti-e greu, stiu. Lasa-ti faramele sa se umple de ceea ce natura iti ofera. Inspira picurii primaverii si lasa-i sa te bin

5 ani.

bottom of page