top of page
  • Poza scriitoruluiLaura

Fericirea

Fericirea are sigur chip. Un chip luminos si cu un zambet de soare. Da, fericirea traieste fiecare zi imprastiind din razele ei fiecaruia dintre cei care se apropie de ea. E contagioasa si te face face sa uiti de norii negri ce iti mai razbat cateodata trairile.

Te provoaca mereu sa iti aduci aminte de cum e sa gaseti relaxare in orice si sa te lasi surprins de ceea ce a fost creat si pentu tine.

Fericirea are lumea la picioare si vrea sa te prinda in vartejul ei. Te indeamna sa iti lasi sufletul sa cante, sa danseze si sa traiasca simplu, asa ca odinioara.

Ea nu intreaba De ce? Nici nu se indoieste vreodata de ceva. Stie ca nu are motive. Nu asteapta nimic altceva de la tine sau de la mine decat sa o gazduim cu toata inima. E simpla si curata. Tot ce vrea e sa daruim din ceea ce primim atunci cand ne deschidem portile sufletului catre ea.

Fericirea e mai mult decat o stare. E o traire.

Haideti sa fim fericiti pentru fiecare secunda si sa daruim mai departe!

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Fila noua

Azi, la povestea pasiilor facuti in acesta lume, care de multe ori imi pare un parc mare in care ne intalnim intamplator sau nu,se mai adauga o fila. Ridic ochii spre cer si ii spun Tatei ca ii multum

Suflete ce faci?

Suflete ce mai faci? Ti-e senin cerul sau norii ti-l razbat? Sunt zile in care ti-e greu, stiu. Lasa-ti faramele sa se umple de ceea ce natura iti ofera. Inspira picurii primaverii si lasa-i sa te bin

5 ani.

bottom of page